Menu

Bouwbedrijf

Betrouwbare en ervaren vakmensen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bouwbedrijf? Dan bent u bij Centraal Bouw aan het juiste adres. Ons bouwbedrijf bestaat uit een vast kern eigen mensen, die allemaal vakkundig en gediplomeerd zijn. Deze vakmensen maken zich sterk om uw project tot een succes te maken en zo elke klant tevreden te stellen. De kracht van ons bedrijf is dan ook dat de klant altijd voorop staat. Op die manier hebben we al vele projecten tot een succesvol einde mogen brengen. Helpt ons bouwbedrijf u binnenkort ook?

Diensten van ons bouwbedrijf

Wij hebben in de loop der jaren diverse projecten gerealiseerd voor zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland. Van woningbouw tot aan projecten uit de agrarische bouw, wij draaien er onze hand niet voor om. Alles op het gebied van bouwen en verbouwen kunt u overlaten aan de vakmensen binnen ons bouwbedrijf. Maar we helpen u ook met de voorbereidingen, zoals het ontwerp van uw woning en het regelen van de benodigde vergunningen. U heeft zelf nergens omkijken naar!

Bouwbedrijf

Wij gaan verder als bouwbedrijf

U heeft de keuze uit flink wat bouwbedrijven, dus waarom zou u voor ons kiezen? Dat realiseren wij ons ook heel goed. Daarom doen we iedere dag opnieuw ons best om u de best mogelijke service te bieden en projecten volledig naar wens op te leveren. Ons bouwbedrijf zet u als klant altijd centraal. Wij gaan net een stap verder en daardoor profiteert u onder meer van:

  • Bij ons werken enkel gediplomeerde vakmensen.
  • Voor ons is oog voor detail en kwaliteit heel belangrijk.
  • Deskundigheid en betrouwbaarheid staan bij ons voorop.
  • Op uw bouwplaats is een vaste voorman aanwezig, waardoor u een vast aanspreekpunt heeft. Zo krijgt u tijdens het bouwen snel antwoord op al uw vragen.
  • U kunt ons ook na werktijd bereiken op een speciaal mobiel nummer.
  • Wij hanteren korte communicatielijnen, zodat we snel kunnen schakelen.

Wanneer kan ons bouwbedrijf beginnen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Of wilt u direct onze vakmensen inschakelen? Neem dan telefonisch via 0343-480202 contact met ons op. U kunt ook meteen het contactformulier op onze website invullen of mailen naar info@centraalbouw.nl. Wij zullen u dan zo snel mogelijk antwoorden. Zoekt u dus een betrouwbaar en vakkundige partner voor uw bouwproject? Dan zijn wij het bouwbedrijf dat u zoekt!