Menu

Bouwbedrijf

Bouwbedrijf Centraal Bouw

Centraal Bouw

Ons bouwbedrijf bestaat uit een selecte club mensen welke zich samen sterk maken om een mooi project te realiseren, en zo elke klant tevreden te stellen.

We zijn een jong bedrijf met veel ervaren werknemers welke spijkers met koppen kunnen slaan. Hierdoor heeft het bedrijf het specialisme om zich te richten op een divers aan klein- en grootschalige projecten. Het bedrijf onderscheidt zich door het toepassen van een platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen en een snelle besluitvorming. Er heerst bij ons zeker géén 9 tot 5 mentaliteit, en daarom kunt u ons ook na werktijd (mobiel) telefonisch te bereiken. Tot aan de laatste steen zijn wij nauw met uw project betrokken. Centraal Bouw bouwt niet alleen vóór de klant, maar bouwt ook aan een goede samenwerking met de klant. Eén van onze slogans is dan ook “Bouwen met vertrouwen”.

De kracht van ons bouwbedrijf

De kracht van ons bouwbedrijf is dat de klant voorop staat, dit wordt natuurlijk vaker gezegd, maar ons doel is om een vertrouwensband op te bouwen met de klant van begin tot eind. Of u nu een stuk grond heeft gekocht om uw droomhuis op te realiseren, een huis heeft gekocht dat u wilt verbouwen, noem het maar op, bij Centraal Bouw bent u aan het juiste adres.

Wij hanteren zeer korte communicatielijnen, doordat wij geen gebruik maken van uitvoerders. Wanneer u met ons in zee gaat dan zal er een aanspreekpunt ter plekke aanwezig zijn. Zo heeft u een vast contactpersoon voor uw vragen en blijft u continue op de hoogte van de situatie.

Verschillende projecten