Menu
Contouren Auto Service Centrum

SCHERPENZEEL – Langs De Dreef verrijst het silhouet van de nieuwe garage van Auto Service Centrum. Vlak voor de zomervakantie werden alle bomen gekapt en werd de grond ‘bouwrijp’ gemaakt. Toen leek er een tijd niets meer te gebeuren, maar ineens is er weer volop actie op het bouwterrein tegenover de Texaco-pomp. Staalbouwers hebben de contouren al in beeld gebracht en nu zijn de metselaars druk om de binnenmuren op te trekken.
Onze redactie was benieuwd naar het verloop van de bouw en vroeg Meeuwis Vaarkamp van ASC om een reactie: ,,De bouw gaat voorspoedig. De aannemer zit er bovenop en werkt zoveel mogelijk samen met onderaannemers uit Scherpenzeel en de naaste omgeving. Met elkaar streven we ernaar dat de garage tussen kerst en oud-en-nieuw al van het Holevoetplein naar de Industrielaan 38 kan verhuizen. De planning is strak, maar haalbaar.”

Een ieder die benieuwd is naar de tekeningen is van harte welkom op het Holevoetplein.

Veel inwoners komen dagelijks langs de bouwplaats en houden de vorderingen nauwgezet in de gaten. ,,Jazeker! We krijgen heel veel reacties. En horen ook prachtige verhalen. Het ene is nog mooier dan het andere”, grinnikt Vaarkamp. ,,Maar ik kan het echt niet spannend maken. Er leek wellicht vertraging te zijn, omdat er nog wat laatste procedures moesten worden afgerond. Ook alle officiële stukken moesten natuurlijk eerst in orde zijn. Vorige week kwam het staal twee dagen later dan oorspronkelijk gepland, maar verder verloopt alles zoals van tevoren bedacht.

Het is leuk om te merken dat er zoveel mensen geïnteresseerd zijn in de nieuwbouw. Het eindplaatje is al zichtbaar bovenaan het lattenbord, maar dat is lastig om te bekijken als je achter het stuur zit. Daarom hebben we op kantoor diverse grote prints hangen. Een ieder die benieuwd is naar de tekeningen is van harte welkom op het Holevoetplein. Tot de kerst dan, want daarna openen we zo snel mogelijk onze deuren op de nieuwe locatie.”