Menu

Huis bouwen

Uw huis geheel naar wens

U heeft de beschikking over een kavel en wilt nu een huis bouwen. De zoektocht naar een geschikt bouwbedrijf is aangebroken, maar hoe maakt u nu de juiste keuze? In de meeste gevallen gaat het om een ingrijpende operatie, waar veel materiaal, mensen en middelen bij komen kijken. Bovendien wilt u nog jaren genieten van uw droomhuis. Het laten bouwen van uw toekomstige nieuwe huis is dan ook een investering voor de toekomst, vandaar dat u niet de eerste de beste aannemer uitzoekt. Met Centraal Bouw kiest u een betrouwbare partij, die uw woning geheel naar wens voor u bouwt.

Een huis bouwen samen met Centraal Bouw

Een goede samenwerking tussen beide partijen is noodzakelijk om het bouwen van een huis tot een succes te maken. Het maken van de juiste keuze bespaart u veel tijd, geld en vooral veel zorgen. Dat weten wij maar al te goed. Wij zijn een jonge dynamische onderneming met oog voor detail en kwaliteit. In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgedaan met het bouwen van panden in heel Nederland.

Onze kracht: klant staat centraal

De kracht van ons bouwbedrijf is dat de klant voorop staat. Dat is van essentieel belang bij een huis bouwen. Wij onderscheiden ons door onze platte organisatiestructuur. Hierdoor kunnen er snelle beslissingen worden genomen en heeft u direct antwoord op uw vragen. Wanneer u ervoor kiest om uw woning te laten bouwen door ons, dan kunt u rekenen op onder meer het volgende:

  • Betrouwbaar en deskundig advies
  • Vast aanspreekpunt en snelle beslissingen
  • Ervaren vakmensen voor uw huis
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit
  • Uw wensen staan altijd centraal

Huis bouwen

Een goed begin is het halve werk!

Zelfs voordat we beginnen met het bouwen van uw toekomstige huis, zijn wij al nauw betrokken bij de voorbereidingen. Denk hierbij aan het ontwerpen van uw droomhuis en het zorgen voor de benodigde vergunningen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? U kunt ons telefonisch bereiken op 0343-480202 of per e-mail: info@centraalbouw.nl. Doordat iedere situatie uniek is, komen wij graag persoonlijk bij u langs en bekijken we de mogelijkheden om voor u een huis te bouwen!