Menu

Huisbeveiliging

Een geruststellende gedachte

Wacht niet totdat het te laat is, maar start vandaag nog met de juiste huisbeveiliging. Heeft u veel waardevolle bezittingen in uw huis? Het laatste wat u wilt is dat deze bezettingen door onbekende mensen worden gestolen. En wist u dat er dagelijks maar liefst 250 keer ingebroken wordt? Daarom is het noodzakelijk dat u uw woning goed beveiligd. Heeft u dat op orde, dan is dat een geruststellende gedachte. Centraal Bouw kan u helpen met uw huisbeveiliging.

Wat kunt u zelf al doen aan huisbeveiliging?

Met enkele simpele maatregelen kunt u het inbrekers al een stuk lastiger maken. Denk aan het altijd goed sluiten van de ramen en deuren, ook als u maar even weggaat. Zorg ervoor dat u buitenverlichting heeft. Inbrekers houden van donkere plekken. U kunt bijvoorbeeld een schemerschakelaar of bewegingssensor installeren. Denk ook aan de inrichting van uw huis. Plaats bijvoorbeeld geen waardevolle bezettingen bij het raam. Schakelt u ons in, dan nemen we tips als deze op het gebied van huisbeveiliging graag met u door.

Huisbeveiliging

Verschillende soorten huisbeveiliging

Wilt u uw huis beter beveiligen? Dan heeft u diverse mogelijkheden en wij kunnen u hiermee helpen:

  • Brandbeveiliging
  • Goedgekeurd hang- en sluitwerk
  • Camerabewaking
  • Installeren van een alarmsysteem
  • Vrijblijvend beveiligingsadvies

Centraal Bouw adviseert en helpt u graag

Ons bouwbedrijf helpt u graag als het gaat om huisbeveiliging. Wij zijn een bouwbedrijf met een vast team van eigen medewerkers, die zich samen sterk maken om een mooi project te realiseren. De kracht van ons bedrijf is dat uw wensen centraal staan. Ook zijn wij een gecertificeerd bedrijf voor en kennen wij de eisen van het Politiekeurmerk. Wij beoordelen uw woning dan op bepaalde punten en geven u advies over uw huisbeveiliging.

Neem direct contact op!

Bent u nieuwsgierig naar hoe inbraakproof uw huis is? En wilt u tips over wat u op het vlak van huisbeveiliging nog kunt doen? Wilt u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eenvoudig contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. U kunt ook mailen naar info@centraalbouw.nl of bellen naar 0343-480202. Onze vakmensen staan u graag te woord. Voel u veilig in uw eigen huis en laat uw huisbeveiliging controleren en in orde maken door Centraal Bouw!