Menu

Inbraakbeveiliging

Een veilig huis of bedrijfspand

De bedoeling van inbraakbeveiliging is om onbekende mensen in uw huis of bedrijfspand tegen te gaan. Niets voelt onveiliger aan dan een vreemde in uw huis of werkplek. Naast de materiële schade is er vaak ook psychische schade. U voelt zich niet meer veilig thuis of op uw werkplek. Zou het niet fijn zijn als er tijdens het bouwen al rekening wordt gehouden met uw inbraakbeveiliging? Wij van Centraal Bouw kunnen u dan uitstekend helpen. Al tijdens het bouwproces denken we met u mee over de juiste beveiliging van uw pand.

Tips voor inbraakbeveiliging

Op het internet zijn enorm veel tips te vinden over wat u zelf al aan inbraakbeveiliging kunt doen. Denk aan uw inrichting. Heeft u geen gordijnen voor uw raam? De inbreker kan dan gemakkelijk zien wat u allemaal in huis heeft. Kijk ook rondom het huis of bedrijfspand. Zijn er attributen waar inbrekers gemakkelijk bij kunnen, zoals ladders of zwaar gereedschap? Zet dit dan veilig achter slot en grendel. Een van de meest gehoorde adviezen wat betreft inbraakbeveiliging is het op slot doen van deuren en het sluiten van ramen als u weg bent. Maak het inbrekers zo moeilijk mogelijk!

Inbraakveiliging

Centraal Bouw denkt met u mee

Ons bouwbedrijf denkt al tijdens het bouwproces mee over inbraakbeveiliging. Denk hierbij aan het plaatsen van sloten op ramen en deuren. Ook zijn wij aangesloten bij het Politiekeurmerk. Dit houdt in dat wij uw woning of bedrijf bezoeken en op basis van onze bevindingen een lijst opstellen met aandachts- en verbeterpunten. Wanneer uw woning dan aan alle voorwaarden voldoet, ontvangt uw woning of bedrijfspand het certificaat Politiekeurmerk. Door Centraal Bouw met een frisse blik te laten kijken naar de inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijf komt u tot nieuwe inzichten en verbeterpunten. Uiteraard kunnen wij ook tijdens het bouwproces al rekening houden met de eisen uit het Politiekeurmerk.

Wie zijn wij?

Wij zijn een jong bouwbedrijf met ervaren medewerkers. Hierdoor is de kennis op het gebied van inbraakbeveiliging binnen ons bedrijf hoog. Wij onderscheiden ons door middel van:

  • Deskundig advies op maat
  • Ervaren medewerkers
  • Een klantgerichte werkwijze
  • Mee te denken met uw wensen
  • Vrijblijvend advies

Meer weten of advies?

Wilt u een afspraak maken met een van onze vakkundige medewerkers? Vul eenvoudig het contactformulier in of mail naar info@centraalbouw.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van antwoord voorzien op uw vragen. U kunt ook bellen naar 0343-480202 om ons persoonlijk te spreken. Wij geven u graag vrijblijvend advies of meer informatie. Door contact op te nemen met ons zet u de eerste stap richting inbraakbeveiliging.