Menu

Onderhoud bedrijfspand

Voordelen onderhoud bedrijfspand

Steeds meer eigenaren kiezen voor onderhoud aan hun bedrijfspand. Hierdoor staan er tegenwoordig steeds meer bedrijfspanden te koop. De waarde van een gemiddeld bedrijfspand is in de afgelopen jaren dan ook flink gedaald en dit kan voorkomen worden door goed onderhoud te plegen. Hierdoor is het niet nodig om op zoek te gaan naar een nieuwe plek en kunnen medewerkers op hun vertrouwde plek blijven zitten. Ook scheelt het enorm veel kosten. Centraal Bouw helpt u hier graag mee.

Jaarlijks aandacht voor onderhoud

Wanneer is het nu het beste tijdstip om onderhoud te plegen aan uw bedrijfspand? Elke jaar dient een bedrijfspand onderworpen te worden aan een grondige inspectie. Het is belangrijk om alle werkzaamheden goed bij te houden. Denk hierbij aan het opnieuw schilderen voor een fris aanzicht of het verbeteren van de isolatie. Door de veelzijdigheid aan projecten de afgelopen jaren kunnen wij u overal mee van dienst zijn als het gaat om het onderhoud aan uw bedrijfspand.

U kiest toch ook voor de beste?

Centraal Bouw is een deskundig bouwbedrijf dat beschikt over de beste vakmensen met liefde voor hun vak. Ook zijn zij allemaal vakkundig gediplomeerd. Wij richten ons op zowel kleine als grote projecten. Dit geldt dus ook voor projecten met betrekking tot onderhoud. De kracht van ons bedrijf is dat de klant centraal staat. De eisen en wensen aan uw bedrijfspand zullen wij dan ook altijd nakomen. Kiest u voor ons, dan profiteert u van onder meer de volgende voordelen:

  • Meerdere specialiteiten onder hetzelfde dak
  • Ervaren en gediplomeerde vakmensen
  • U kunt gerust vrijblijvend advies vragen
  • Vrijblijvend advies en een klantgerichte werkwijze
  • Snelle besluitvorming door 1 vertrouwd aanspreekpunt

Onderhoud bedrijfspand

Wilt u vrijblijvend advies?

Naast de uiterlijke en financiële voordelen biedt een goed onderhouden bedrijfspand ook voordelen voor de werknemers. Werken op een nette en vertrouwde plek verhoogt de arbeidsproductiviteit en tevredenheid van de medewerkers. Goed onderhoud is dus enorm belangrijk. Wilt u graag de mogelijkheden met ons bespreken? Of wilt u advies inwinnen? Vul dan het contactformulier in op onze website of mail naar info@centraalbouw.nl. U kunt ons telefonisch bereiken op 0343-480202. Onderhoud aan uw bedrijfspand laat u uitvoeren door Centraal Bouw!