Menu

Politiekeurmerk

Veilig gevoel dankzij Politiekeurmerk

Het Politiekeurmerk heeft als doel om de veiligheid van uw huis te verbeteren. De meeste woninginbraken komen door inbrekers die snel hun slag willen slaan. Vaak wordt er gebruikgemaakt van klein gereedschap en kunnen ze in minder dan een halve minuut hun slag slaan. Het Politiekeurmerk is een certificaat dat u krijgt wanneer uw woning voldoet aan een aantal punten. Met dit keurmerk hebben inbrekers tot 90% minder kans op een succesvolle inbraak.

Waar wordt u op beoordeeld?

Er is een verschil tussen nieuwbouw en bestaande woningen. Bestaande huizen, ouder dan 2 jaar, kunnen een Politiekeurmerk verdienen door te voldoen aan de punten hieronder. Bij nieuwbouwwoningen ligt dat anders. Naast de beveiliging van uw eigen woning moet de gehele wijk aan de eisen voldoen. Het Politiekeurmerk beoordeelt uw woning op de volgende punten:

  • Heeft u een goed zicht op iemand die bij de voordeur staat?
  • Heet u voldoende verlichting in en rondom uw woning?
  • Zijn er rookmelders aanwezig?
  • Maakt u gebruik van goedgekeurd hang- en sluitwerk?

Veilig bouwen

Heeft u een bouwproject dat u wilt laten uitvoeren door ons? Dan kunnen we bij de renovatie of nieuwbouw direct al rekening houden met de regels van het Politiekeurmerk. Zo kunnen we robuust hang- en sluitwerk plaatsen en met u meedenken over geschikte plaatsen voor verlichting. Op die manier is alles meteen goed geregeld en hoeft u dit niet later alsnog aan te brengen.

Politiekeurmerk

Gecertificeerd voor het Politiekeurmerk

Doordat wij een gecertificeerd bedrijf voor het Politiekeurmerk zijn,geven wij precies aan hoe u de beveiliging van uw woonhuis kunt verbeteren. Tijdens het bouwproces houden wij hier al rekening mee, zodat u achteraf niet voor onverwachte kosten komt te staan. Vaak gaat het om het aanbrengen van goedgekeurd hang- en sluitwerk en het aanbrengen van alarmsystemen. Wij zullen u ook voorzien van handige tips en trucs om inbraak tegen te gaan. Geef inbrekers geen kans!

Wilt u het Politiekeurmerk verdienen?

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact met ons op. Wij zijn een erkend PKVW-bedrijf. Onze opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland en komen graag bij ons terug. Dus aarzel niet en neem snel contact op. U kunt eenvoudig het contactformulier op de website invullen of mailen naar info@centraalbouw.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0343-480202. Veilig wonen begint met het Politiekeurmerk.