Menu

Renovatieprojecten

Kiezen van het juiste bouwbedrijf

Heeft u renovatieprojecten op de planning staan? Dan moet u op zoek naar een geschikt bouwbedrijf. Maar waar begint u dan? En hoe weet u zeker dat u met de juiste partij in zee gaat? U wilt niet tijdens het bouwproces ontdekken dat u de verkeerde keuze heeft gemaakt. Dit zorgt niet alleen voor veel ellende, maar kan u ook veel tijd en geld kosten. Bij bouwbedrijf Centraal Bouw weten wij dat maar al te goed. Onze slogan is dan ook: ‘Bouwen met vertrouwen’. Uw renovatieprojecten zijn bij ons in goede handen.

Renovatieprojecten door heel Nederland

Of het nu gaat om het renoveren van uw woning, bedrijfspand of monumentaal pand: Centraal Bouw levert allerlei renovatieprojecten. Wij kunnen onze diensten aan uiteenlopende opdrachtgevers aanbieden, omdat wij gebruikmaken van een vast team van vakmensen. Zij hebben jaren ervaring met de diverse renovatieprojecten. Naast het renoveren bieden wij ook andere diensten aan. Zo bieden wij u vrijblijvend advies aan en kunnen we u helpen met het aanvragen van vergunningen.

Samenwerking is de basis voor succes

Het maken van goede afspraken is de basis voor alle renovatieprojecten. Dit voorkomt problemen in de toekomst. Daarom komen wij vooraf graag bij u langs om alles te bespreken. Hierdoor weet u precies wat u van ons kunt verwachten. De kracht van ons bedrijf is dat wij altijd een vertrouwensband opbouwen met onze klanten. Onze langdurige samenwerkingen met klanten bewijzen dat. Wij bouwen met vertrouwen en dat blijkt uit de volgende punten:

  • U kunt ons ook buiten werktijden bereiken.
  • Er is altijd een vaste voorman aanwezig tijdens het bouwproces.
  • Wij werken niet met verschillende contactpersonen.
  • Vraag ons medewerkers gerust om vrijblijvend advies.
  • Ons team kan complete verbouwingen uitvoeren, dus u hoeft geen ander bedrijf meer in te schakelen.

Renovatieprojecten

Renovatieprojecten: deskundigheid en kwaliteit

Bij het renoveren moet het karakteristieke aan een woning of bedrijfspand behouden blijven. Of het nu een enkele kamer is of een complete dakrenovatie, wij kunnen u met allerlei renovatieprojecten van dienst zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Onze medewerkers staan u graag te woord. Bel naar 0343-480202 of stuur een e-mail naar info@centraalbouw.nl. Laat uw renovatieprojecten uitvoeren door het beste bouwbedrijf van Nederland!