Menu

Uitbouw woning

Creëer meer woonruimte

Wilt u door een uitbouw aan uw woning meer leefruimte creëren? Wilt u uw keuken vergroten of juist een mooie serre in de achtertuin om heerlijk in de winter te genieten? Een uitbouw aan uw woning is dan de perfecte oplossing. De laatste jaren kiezen steeds meer mensen hiervoor. Het is de perfecte oplossing om groter te gaan wonen zonder een grotere woning te hoeven kopen. Wij van bouwbedrijf Centraal Bouw geven u graag passend advies en voeren uw bouwproject deskundig uit.

Het kiezen van het juiste bouwbedrijf

Wilt u in uw woning een uitbouw laten maken? Dan zit u goed bij Centraal Bouw. In der loop der jaren hebben wij verschillende uitbouw werkzaamheden uitgevoerd, zowel aan de voor- als de achterkant. Wij werken enkel met de beste vakmensen, die u kunnen voorzien van deskundig advies en uw project tot een succes kunnen maken. Wat u vooral wilt voorkomen, is dat u tijdens het bouwproces voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wij hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking en het maken van duidelijke afspraken. Uw wensen staan bij ons centraal.

Voorbereidingen uitbouwen van uw woning

U zult ook rekening moeten houden met het tijdig aanvragen van de juiste vergunningen. Vaak is voor een uitbouw aan de voor- of zijkant een vergunning nodig. Dit omdat dit een directe invloed heeft op de omgeving waarin u woont. Voor de achterkant is dit vaak vergunningsvrij. Centraal Bouw kan u hier ook mee van dienst zijn. Wij regelen voor u het papierwerk en kunnen u op die manier volledig ontzorgen. U hoeft straks alleen maar te genieten van uw woning.

Uitbouw aan uw woning? Kies ons!

Wanneer u kiest voor Centraal Bouw, dan weet u zeker dat u in goede handen bent. Kijk eens naar onze opgeleverde projecten en krijg alvast een impressie van onze werkzaamheden. Bij ons profiteert u van onder meer het volgende:

  • Vakbekwaam en vrijblijvend advies
  • Ervaren en goed opgeleide bouwvakkers
  • Snel antwoord op uw vragen
  • Vaste voorman aanwezig op de bouwplaats
  • Wij denken graag met u mee over uw uitbouw

Uitbouw woning

Wanneer kunnen we beginnen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om uw uitbouw? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om in een persoonlijk gesprek door te nemen wat er mogelijk is. Ook kunnen we dan gelijk uw woning bekijken en de specifieke situatie opnemen. Bel naar 0343-480202 of mail naar info@centraalbouw.nl. U kunt ook ons online contactformulier invullen en we reageren zo vlug mogelijk. Wij beginnen graag met het bouwen van de uitbouw aan uw woning!