Menu

Verbouwen

Verbouwen met vertrouwen

Heeft u plannen om te verbouwen in huis, winkel of uw bedrijf? Dan bent u bij Centraal Bouw aan het juiste adres. Een verbouwing zorgt vaak voor een verandering van uw leef- of werkomgeving. Hierdoor is een strakke planning en goede afspraken van essentieel belang. Bovendien is verbouwen niet voor de korte termijn, maar juist voor de lange termijn. Bij Centraal Bouw weten wij dat maar al te goed en bent u in goede handen. Wij doen ons best om de overlast zoveel mogelijk te beperken.

Verbouwen van verschillende projecten

Of het nu om een groot of klein project gaat, wij verbouwen alles voor u. Het plaatsen van een tuinhuis, de aan- of uitbouw van uw woning of het realiseren van uw droomhuis, wij draaien onze hand er niet voor om. Centraal Bouw werkt voor zowel particulieren als bedrijven, waardoor wij veel ervaren hebben met de meest uiteenlopende projecten. Hierdoor zijn onze vakmensen in de loop der jaren zeer deskundig geworden. Een kleine greep uit onze projecten:

  • Dakopbouw van een woning
  • Bouwen van een tuinhuis
  • Compleet aanleggen van een garage
  • Aan- of uitbouw van uw woning
  • Meerdere renovatieprojecten

Wilt u ons voor een andere klus vragen en staat deze er niet bij? Neem dan gerust contact op. We vertellen u graag wat er mogelijk is. Vaak kunnen we u alsnog helpen.

Bouwbedrijf Centraal Bouw

Centraal Bouw is een ervaren bouwbedrijf met deskundige medewerkers. Wij werken met een vast team van eigen vakmensen die van aanpakken weten als het om verbouwen gaat. Ons bedrijf heeft een platte organisatiestructuur, waardoor onze lijnen erg kort zijn en we snel kunnen beslissen. Zo heeft u geen last van onnodige tussenpersonen, maar heeft u gelijk de juiste persoon te pakken. Daarnaast zijn we mobiel te bereiken buiten werktijd, zodat u ons te allen tijde kunt bereiken voor uw vragen. Ons doel is om een vertrouwensband met u op te bouwen van het begin tot het eind. Verbouwen met vertrouwen staat bij ons dan ook centraal.

Verbouwen

Laat het verbouwen maar aan ons over

Om zeer korte lijnen te creëren, maken wij géén gebruik van uitvoerders. Wij hebben op elke bouwplaats (klein of groot) een voorman, die zelf beslissingen neemt. Hierdoor is er snel een antwoord op uw vragen. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf en de mogelijkheden? Bel dan naar 0343-480202 of mail naar info@centraalbouw.nl. Wij komen dan graag geheel vrijblijvend bij u langs. Professioneel en vakkundig verbouwen doet u samen met Centraal Bouw!