Menu

Woningbouw

Van renovatie tot nieuwbouw

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf voor uw woningbouw? Heeft u een prachtige kavel gekocht en is het tijd om uw droomhuis erop te laten bouwen? Wilt u juist uw huidige woning uitbreiden en verbouwen? Of heeft u nog openstaande renovatieprojecten? In al deze gevallen bent u bij Centraal Bouw aan het juiste adres. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat zich in de afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in woningbouw. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?

Woningbouw

Woningbouw voor particulieren en bedrijven

Een goede samenwerking tussen opdrachtgever en bouwbedrijf is de basis voor succes op het gebied van woningbouw. Door middel van deskundig advies en goede vakmensen kan uw project tot een succes gemaakt worden. Hierdoor is een goede keuze van groot belang. En dat weten wij bij bouwbedrijf Centraal Bouw maar al te goed. Een goede samenwerking en hoge klanttevredenheid hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Wij werken al jaren voor verschillende bedrijven en particulieren. Uw woningbouw is bij ons in goede handen.

Oog voor detail en kwaliteit in woningbouw

Onze onderneming kent een platte organisatiestructuur. Hierdoor kunnen we zeer snel schakelen en beslissingen nemen. Wij werken met een selecte club vakmensen met jarenlange ervaring in de woningbouw. Zo kunt u rekenen op deskundig en betrouwbaar advies. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het bouwen zelf, maar ook voor alles rond projectontwikkeling, ontwerpen, vergunningen en calculeren. Hierdoor zijn we nauw betrokken bij uw project en worden er goede afspraken gemaakt. Graag zetten we alle voordelen nog eens op een rij. Bij ons profiteert u van:

  • Als klant staat u altijd centraal
  • Kwalitatief hoogwaardige afwerking
  • Werken met de beste vakmensen
  • Meerdere diensten onder één dak
  • Vast aanspreekpunt op de bouwplaats

Laat uw woningbouw uitvoeren door ons!

Doordat elk project anders is en iedereen zijn eigen wensen heeft, komen wij graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen door te nemen. U kunt alvast op onze website kijken bij onze afgeronde projecten om onze mogelijkheden te bekijken. Bel 0343-480202 om ons persoonlijk te spreken. Of stuur een mail naar info@centraalbouw.nl voor meer informatie. Wij hopen u te mogen helpen met uw woningbouw!