Menu

Bouwbedrijf Amsterdam

Schakel onze vakmensen in

Op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf in Amsterdam? Dan kiest u voor bouwbedrijf Centraal Bouw. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat beschikt over vakmensen met jarenlange ervaring in de meeste uiteenlopende bouwprojecten. Van onderhoud aan uw bedrijfspand tot aan een huis bouwen; wij voeren het allemaal uit! Bij ons vindt u geen externe uitvoerders, maar 1 vast aanspreekpunt. Wij zorgen voor een voorman die snelle beslissingen kan maken en antwoord geeft op al uw vragen. Laat uw bouwproject in Amsterdam maar aan ons over. Wij zorgen voor een geslaagd resultaat!

Aanbod van ons bouwbedrijf in Amsterdam

Het kiezen van een bouwbedrijf is niet eenvoudig. In de meeste gevallen gaat het om grote projecten, waar veel materiaal, mensen en middelen mee gemoeid zijn. Door te kiezen voor bouwbedrijf Centraal Bouw weet u zeker dat u in goede handen bent. Wij zijn actief in Amsterdam en hebben oog voor detail en kwaliteit. Alles op het gebied van verbouwen in Amsterdam kunnen wij voor u uitvoeren, of het nu gaat om een uitbouw van uw woning of renovatieprojecten. Een kleine greep uit wat we voor u kunnen doen:

  • Woningbouw
  • Winkel- en appartementsbouw
  • Uitbreidingen
  • Onderhoud bedrijfspand
  • Ontwerpen en vergunningen
  • Maken van calculaties
  • Compleet huis bouwen
  • Inbraakbeveiliging en huisbeveiliging

Bouwbedrijf Amsterdam

Onze kracht

De kracht van ons bouwbedrijf in Amsterdam is dat u als klant centraal straat. Dit hoort u natuurlijk vaker, maar ons doel is om een vertrouwensband op te bouwen van het begin tot het eind. Bij ons bouwbedrijf heerst er geen 9-tot-5-mentaliteit, waardoor u ons ook buiten werktijden kunt bereiken. Dat is wel zo makkelijk, zeker bij spoedgevallen. Ook kunnen wij zeer snel schakelen door middel van zeer korte communicatielijnen. Hierdoor heeft u snel antwoord op uw vraag en kunnen wij uw bouwproject Amsterdam netjes op tijd opleveren.

Een veilig huis of bedrijfspand in Amsterdam

Wanneer u de beschikking heeft over een woning of bedrijfspand in Amsterdam, dan is het wel zo fijn dat de huisbeveiliging in orde. Ook dan kunt u op ons rekening. Wij zijn een erkend Politiekeurmerk bedrijf, waardoor wij precies weten hoe wij de inbraakbeveiliging kunnen verbeteren. Wij kunnen vervolgens de benodigde maatregelen uitvoeren en u voorzien van handige tips.

Huisbeveiliging Amsterdam

Wij komen vrijblijvend bij u langs!

Op onze website kunt u afgeronde projecten vinden die ons bouwbedrijf heeft uitgevoerd. Zo krijgt u alvast een goed beeld van de mogelijkheden. Uiteraard is iedere situatie uniek en daarom kunnen wij het best in een persoonlijk gesprek u informeren en adviseren. Onze vakmensen komen graag bij u langs in Amsterdam. Neem gerust contact met ons op door middel van het contactformulier of mail naar info@centraalbouw.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken op 0343-480202. Centraal Bouw is uw bouwbedrijf in Amsterdam!