Menu

Bouwbedrijf Arnhem

Klanttevredenheid staat bij ons centraal

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Arnhem? Dan bent u bij bouwbedrijf Centraal Bouw aan het juiste adres. Of u nu als particulier of zakelijke klant met ons wilt samenwerken, wij zijn u graag van dienst. Van een compleet huis bouwen tot aan onderhoud bedrijfspand, wij werken enkel met de beste vakmensen. Een goede samenwerking tussen klant en bouwbedrijf is van cruciaal belang en dat hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Onze slogan is niet voor niets ‘Bouwen met vertrouwen’.

Uw bouwbedrijf in Arnhem

Wij zijn een nieuw bouwbedrijf met veel ervaren werknemers, die spijkers met koppen kunnen slaan. Voor alles op het gebied van bouwen en verbouwen in en rondom Arnhem kunt u terecht bij Centraal Bouw. Wij onderscheiden ons door onze korte communicatielijnen en snelle besluitvorming. Bij ons bouwbedrijf heerst geen 9-tot-5-mentaliteit. Wanneer u met ons in zee gaat, dan kunt u ons te allen tijde buiten werktijd telefonisch bereiken. Dat is wel zo fijn als u met dringende vragen zit of de voortgang wilt weten.

Bouwbedrijf Arnhem

Daarom kiest u voor bouwbedrijf Centraal Bouw

Onze vakmensen zullen nauw met u betrokken zijn, of het nu gaat om het realiseren van een uitbouw van uw woning, renovatieprojecten of andere projecten op het vlak van woningbouw. Wij zullen pas tevreden zijn als u ook tevreden bent. Wanneer u uw bouwproject in Arnhem laat uitvoeren door ons, dan kunt u rekenen op:

  • Klantgerichte werkwijze
  • Deskundige medewerkers
  • Korte communicatielijnen en 1 vast aanspreekpunt
  • Oog voor detail en kwaliteit
  • Verschillende projecten onder hetzelfde dak

Bereid uw bouwproject in Arnhem goed voor

Wanneer u gaat verbouwen, dan is er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Naast uw eisen en wensen moet u denken aan vergunningen. Welke vergunning heeft nodig? Wat is mijn budget en wanneer wil ik het afgerond hebben? De kans is groot dat u hier niet direct een antwoord op heeft. En dat is ook geen probleem, want ons bouwbedrijf kan u dit volledig uit handen nemen.

Vergeet ook niet te denken aan huisbeveiliging en inbraakbeveiliging in Arnhem. Ook hierin denkt ons bouwbedrijf met u mee. Wij zijn dan ook een erkend Politiekeurmerk bedrijf, waardoor wij precies weten hoe we de kans op inbraken kunnen reduceren.

Neem contact op

Wilt u gaan verbouwen in Arnhem of heeft u renovatieprojecten op de planning staan? Wat het project ook is, wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op 0343-480202 of via e-mail: info@centraalbouw.nl. Eventueel kunt u ook het contactformulier op onze website invullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. Kies voor Centraal Bouw, hét bouwbedrijf in Arnhem.