Menu

Bouwbedrijf Blaricum

Kies voor een betrouwbaar bouwbedrijf in Blaricum

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf in Blaricum? Heeft u renovatieprojecten op de planning staan of wilt een uitbouw van uw woning? Of zoekt u juist een bedrijf voor onderhoud aan uw bedrijfspand of wilt u een huis bouwen in Blaricum? Wanneer u kiest voor Centraal Bouw, dan weet u dat u goed zit. Wij staan namelijk voor deskundigheid en betrouwbaarheid!

Wie is Centraal Bouw?

Wij zijn een kleinschalig bouwbedrijf in Blaricum. Ons bouwbedrijf bestaat uit een selecte club mensen, die zich samen sterk maken om een mooi project te realiseren. Centraal Bouw is een relatief nieuw bedrijf in de regio Blaricum, maar beschikt wel over veel ervaren medewerkers. Wij kunnen spijkers met koppen kunnen slaan. Hierdoor kunt u er vanuit gaan dat u met de beste vakmensen te maken heeft. Bij ons werken vakmensen met een hart voor de zaak.

Van een huis bouwen tot aan renovatieprojecten!

Centraal Bouw heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in diverse kleine en grootschalige projecten in en rondom Blaricum. De meeste projecten hebben betrekking op de woningbouw. Of dit nu gaat om enkele renovatieprojecten of een uitbouw woning, u kunt bij ons overal mee terecht. Wij kunnen u helpen met alles omtrent verbouwen. Naast werkzaamheden voor particulieren, voeren wij ook opdrachten uit voor bedrijven in Blaricum zoals onderhoud aan  een bedrijfspand.

Bouwbedrijf Blaricum

Waarom kiezen voor ons bouwbedrijf?

Kiest u voor ons bouwbedrijf, dan kiest u voor zekerheid. Eén van onze slogans is dan ook niet voor niets ‘Bouwen met vertrouwen’. Tot aan de laatste steen willen wij uw vertrouwen in ons door middel van onze betrokkenheid en deskundigheid waarmaken. Laat uw bouwproject in Blaricum daarom door ons uitvoeren. U profiteert dan van de volgende voordelen:

  • Wij hebben oog voor detail en kwaliteit
  • Korte communicatielijnen en een snelle besluitvorming
  • Klantgerichte werkwijze; u staat centraal
  • Ervaring met uiteenlopende projecten; van woningbouw tot aan verbouwen
  • Deskundige en ervaren medewerkers

Huisbeveiliging en inbraakbeveiliging

Wanneer u met een bouwbedrijf in Blaricum in zee gaat, dan is het wel zo fijn dat dit bedrijf rekening houdt met uw huisbeveiliging en inbraakbeveiliging. Ons bedrijf is een erkend Politiekeurmerk Veilig Wonen bedrijf.  Wij zullen uw woning of bedrijfspand van A tot Z nalopen, waardoor de kans op inbraken met wel 90% wordt gereduceerd!

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u graag meer weten over ons bouwbedrijf? Of wilt u direct onze hulp inschakelen in Blaricum? Vul dan snel het contactformulier in op onze website. U kunt ons ook via info@centraalbouw.nl bereiken of telefonisch via 0343-480202. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om door te nemen wat mogelijk is. U kiest toch ook voor het beste bouwbedrijf in Blaricum?