Menu

Bouwbedrijf Ede

Centraal Bouw, hét bouwbedrijf in Ede!

De keuze voor een bouwbedrijf in Ede is niet zo maar gemaakt. In de meeste gevallen gaat het om een ingrijpende operatie, waar veel materiaal, mensen en middelen voor nodig zijn. Wanneer u gaat verbouwen, dan is dat zeker niet voor de korte termijn. Van uw uitbouw woning, renovatieprojecten of wanneer u een huis laat bouwen in Ede wilt u nog jarenlang van kunnen genieten. Een foute keuze kan dan tot nare consequenties leiden. U zoekt daarom een kwalitatief en betrouwbaar bouwbedrijf. Of het nu gaat om aanbouwen of verbouwen, in Ede kiest u voor Centraal Bouw!

Van woningbouw tot aan renovatieprojecten en onderhoud bedrijfspand

Wij zijn een jong en dynamisch bouwbedrijf in Ede met een vaste kern van ervaren medewerkers. Hierdoor kunt u rekenen op diverse specialismen voor uw project. Wij richten ons op een breed scala aan kleine en grootschalige projecten. Denk hierbij aan een uitbouw van uw woning, huis bouwen of diverse renovatieprojecten in Ede. Alles omtrent woningbouw voeren wij graag voor u uit. Naast particulieren kunnen ook bedrijven ons inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud bedrijfspand. Wat het project ook is, wij houden altijd uw wensen in acht. Voor ons is het ook heel belangrijk dat u tevreden bent. Pas dan zijn wij het ook.

Samen bouwen met Centraal Bouw

Wanneer u zoekt naar een bouwbedrijf, dan heeft u tal van keuzes. Waarom zou u eigenlijk uw project in Ede door ons laten uitvoeren? Simpel, u kiest voor ons, omdat wij:

  • Verschillende projecten uitvoeren onder één dak
  • Korte communicatielijnen hebben
  • Beschikken over deskundige, eigen medewerkers
  • Geen 9-tot-5-mentaliteit hebben
  • (Ver)bouwen met vertrouwen, zoals onze slogan ook zegt

Bouwbedrijf Ede

Vast aanspreekpunt

Wanneer u kiest voor ons bouwbedrijf, dan kunt u rekenen op één vaste voorman. Wij maken dan ook geen gebruik van uitvoerders. Hierdoor zijn onze communicatielijnen zeer kort en kan er snel geschakeld worden. Wilt u graag dat iets aangepast wordt of wilt u iets weten? Geeft u het dan aan ons door in Ede. Onze voorman geeft direct de juiste instructies aan de medewerkers of zoekt het voor u uit. Zo kunnen er snelle beslissingen worden genomen en er is direct een antwoord op al uw vragen.

Ook uw partner voor inbraakbeveiliging en huisbeveiliging!

Naast het bouwen kunt u ook onze vakmensen in Ede ook inschakelen voor inbraak- en huisbeveiliging. Wij zijn namelijk aangesloten bij het Politiekeurmerk, waardoor wij precies weten hoe wij uw woning of bedrijfspand veiliger kunnen maken. Uiteraard mag u er van uitgaan dat wij tijdens het (ver)bouwen of renoveren al letten op de beveiliging.

Neem direct contact op

Heeft u nog vragen over ons bouwbedrijf of wilt u direct gebruikmaken van onze diensten, neem dan eenvoudig contact op met ons. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord en komen geheel vrijblijvend bij u langs in Ede. U kunt ons per mail bereiken via info@centraalbouw.nl of telefonisch via 0343-48020. Of vul het contactformulier in op onze website. Kies voor een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf in Ede en schakel ons vandaag nog in!