Menu

Bouwbedrijf Utrecht

 Schakel ons bouwbedrijf in Utrecht in!

Het inschakelen van een bouwbedrijf in Utrecht is geen eenvoudige keuze. Of het nu gaat om kleine renovatieprojecten of een grote projecten als een huis bouwen; u wilt waar voor uw geld. Het maken van een verkeerde keuze wilt u dan ook graag vermijden. Wanneer u voor bouwbedrijf Centraal Bouw kiest, weet u zeker dat u goed zit. Wanneer kunnen wij beginnen met uw bouw- en/of renovatieproject in Utrecht?

Bouwbedrijf dat spijkers met koppen slaat

Wij zijn een bouwbedrijf in Utrecht met veel ervaren werknemers, die spijkers met koppen kunnen slaan. Ons bouwbedrijf onderscheidt zich door korte communicatielijnen en snelle besluitvorming. Wij hechten veel waarde aan de relatie met de klant. Dit hoort u natuurlijk vaker, maar Centraal Bouw bouwt niet enkel voor de klant. Wij hechten ook veel waarde aan een goede samenwerking. Hierdoor heerst er bij ons geen 9-tot-5-mentaliteit en kunt u ons ook buiten werktijd telefonisch bereiken.

Bouwbedrijf Utrecht

Verbouwen, renoveren, nieuwbouw en onderhoud!

Vrijwel alles op het gebied van woningbouw in Utrecht kunnen wij voor u uitvoeren. Denk aan renovatieprojecten tot aan de uitbouw van een woning. Daarnaast voeren wij bouwprojecten uit voor winkels, bedrijven, maar ook projecten in de agrarische bouw kunnen aan ons worden uitbesteed. Laat het verbouwen van uw woning, winkel of bedrijfspand aan de vakmensen van Centraal Bouw over. Wij ontzorgen u volledig en leveren kwaliteit.

Waarom kiezen voor ons?

U kunt natuurlijk kiezen voor aan ander bouwbedrijf. Maar in Utrecht is er eigenlijk maar één bouwbedrijf doet u uzelf en uw portemonnee tekort, wanneer u niet voor ons kiest. Schakelt u ons in voor uw bouwproject, dan profiteert u bij ons van:

  • Ervaren medewerkers en deskundig advies
  • Heldere en klantgerichte werkwijze
  • Snelle besluitvorming en korte communicatielijnen
  • Ervaring met uiteenlopende projecten
  • Altijd 1 vast aanspreekpunt op de bouwplaats

Uitbouw woning Utrecht

Erkend Politiekeurmerk bedrijf

Een extra voordeel van ons bouwbedrijf is dat wij een erkend Politiekeurmerk bedrijf zijn. Hierdoor weten wij precies waar wij wij op moeten letten op het gebied van inbraakbeveiliging en huisbeveiliging in Utrecht. Wij denken met u mee met het hang- en sluitwerk of het strategisch plaatsen van verlichting. Wanneer u ons inschakelt voor het bouwen of verbouwen zullen wij hier al tijdens het bouwproces rekening mee houden. Echter, u kunt ons ook inschakelen om uw bestaande woning of bedrijfspand te controleren.

Maak gebruik van onze diensten in Utrecht

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag weten wat ons bouwbedrijf voor u kan betekenen? Neem dan snel contact op. Wij kunnen u voorzien van deskundig advies. Ook kunnen wij geheel vrijblijvend bij u langskomen in Utrecht. U kunt ons telefonisch bereiken via 0343-48020 of per e-mail info@centraalbouw.nl. Of vul het contactformulier op onze website in. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren. Kies u voor deskundigheid en vertrouwen, dan kiest u voor ons bouwbedrijf in Utrecht!