Menu

Bouwbedrijf Veenendaal

Kies voor het beste bouwbedrijf in Veenendaal

Zoekt u naar een deskundig bouwbedrijf in Veenendaal? Bijvoorbeeld omdat u een stuk grond in Veenendaal heeft gekocht om een huis te bouwen? Heeft u enkele renovatieprojecten in gedachten voor uw woning? Of heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u dat gaan verbouwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van bouwbedrijf Centraal Bouw bouwen niet alleen voor u, maar bouwen ook aan een goede samenwerking. Daarom hebben we een vast aanspreekpunt voor u en onze slogan is dan ook niet voor niets: Bouwen met vertrouwen!

Van uitbouw woning en renovatieprojecten tot aan inbraakbeveiliging

Om u als klant zo goed mogelijk van dienst te zijn, bieden wij verschillende diensten aan onder één dak. U kunt ons in Veenendaal inschakelen voor de volgende projecten:

  • Alles omtrent woningbouw en verbouwen
  • Onderhoud bedrijfspand
  • Uitbouw woning en verbouwingen
  • Inbraak- en huisbeveiliging (Wij zijn een erkend bedrijf conform het Politiekeurmerk)
  • Agrarische bouw
  • Renovatieprojecten

Ook bent u bij bouwbedrijf Centraal Bouw in goede handen voor het calculeren, ontwerpen en de ontwikkeling van uw bouwproject. Verder regelen wij de benodigde vergunningen voor het goedkeuren van uw verbouwing in Veenendaal.

Deskundig en betrouwbaar bouwbedrijf in Veenendaal

Ons bouwbedrijf bestaat uit een selecte club mensen, die zich samen sterk maken om een mooi project te realiseren. Zo kunnen wij elke klant in Veenendaal tevredenstellen. De kracht van ons bouwbedrijf is dan ook dat de klant altijd centraal staat. Hierdoor maken wij geen gebruik van uitvoerders, maar kunt u rekenen op een vaste voorman op de bouwplaats. Hierdoor kunnen er snelle beslissingen worden genomen en heeft u snel een antwoord op uw vragen.

Bouwbedrijf Veenendaal

Schakel ons direct in!

Wilt u een uitbouw van uw woning realiseren of een huis bouwen in Veenendaal? En wilt u graag meer weten over ons bouwbedrijf? Wij staan u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 0343-480202. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website of een mail sturen naar info@centraalbouw.nl. Voor deskundig en betrouwbaar (ver)bouwen schakelt u ons bouwbedrijf in Veenendaal in!