Menu

Bouwbedrijf Zeist

Huis bouwen, uitbouw woning of inbraakbeveiliging in Zeist?

Heeft u een bouwbedrijf in Zeist nodig? Bijvoorbeeld omdat u de knoop heeft doorgehakt en wilt gaan verbouwen? Denk hierbij aan een uitbouw van uw woning. Of wilt u juist onderhoud aan uw bedrijfspand uitvoeren en tegelijkertijd de inbraakbeveiliging controleren? De keuze voor het bouwbedrijf is van groot belang. Wanneer u voor bouwbedrijf Centraal Bouw kiest, dan weet u dat uw bouwproject in Zeist succesvol wordt afgerond. Wij staan namelijk voor kwaliteit en vakmanschap!

Veelzijdig bouwbedrijf

Centraal Bouw is een jong en dynamisch bouwbedrijf dat werkt voor zowel particulieren als bedrijven in de omgeving van Zeist. Alles op het gebied van (ver)bouwen voeren wij graag voor u uit. Of dit nu een huis bouwen in Zeist is of kleine renovatieprojecten. Onze vakmensen zijn dan ook van alle markten thuis en dat is een van onze krachten. Wij werken met een selecte groep mensen en ieder van hen beschikt over jarenlange ervaring. Bij ons vindt u ervaren medewerkers die van aanpakken weten.

Altijd bereikbaar voor u

Ons bouwbedrijf bouwt niet alleen voor de klant, maar ook aan een goede samenwerking. Hierdoor kennen wij bij Centraal Bouw ook geen 9-tot-5-mentaliteit. Buiten werktijden zijn wij voor u mobiel bereikbaar. Ons bouwbedrijf kenmerkt zich ook door zijn korte communicatielijnen en snelle besluitvorming. Wij maken in Zeist dan ook geen gebruik van uitvoerders, maar hebben op elke bouwplaats een voorman. Zo heeft u een vast aanspreekpunt en direct antwoord op al uw vragen. Kiest u voor ons bouwbedrijf in Zeist, dan kiest u voor betrouwbaarheid en deskundigheid.

Bouwbedrijf Zeist

Diverse bouwprojecten in Zeist

Naast het uitvoeren van de bouwwerkzaamheden kan ons bouwbedrijf u ook bijstaan met het ontwerp. Ook zorgen wij op verzoek voor de benodigde vergunningen en het calculeren van de bouwkosten. Hieronder vindt u een kleine greep uit onze projecten in Zeist:

  • Alles rondom woningbouw
  • Winkel- en appartementsbouw
  • Onderhoud bedrijfspand
  • Renovatieprojecten
  • Uitbouw woning
  • Agrarische bouw
  • Inbraakbeveiliging en huisbeveiliging (erkend Politiekeurmerk bedrijf)

Vragen? Mail of bel ons meteen!

Heeft u nog vragen over ons bouwbedrijf, uw bouwproject in Zeist of wilt u gelijk ons inschakelen? Neem dan even telefonisch contact op via: 0343-480202 of per e-mail info@centraalbouw.nl. Of laat een bericht achter via ons handige online contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen en staan u graag te woord. Ons bouwbedrijf in Zeist start graag met uw project, waar kunnen we u mee helpen?