Menu

Bouwbedrijf Amersfoort

U staat bij bouwbedrijf Centraal Bouw centraal

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en deskundig bouwbedrijf in Amersfoort? Zoekt u een partner voor renovatieprojecten, verbouwen of huisbeveiliging in Amersfoort? Bent u op zoek naar vakmensen met jarenlange ervaring? Heeft u behoefte aan een goede samenwerking en een snelle besluitvorming? Als op al deze vragen het antwoord ‘ja’ is, dan kiest u natuurlijk voor Centraal Bouw. Wij zijn hét bouwbedrijf voor al uw bouwprojecten in Amersfoort en omgeving.

Huis bouwen, onderhoud bedrijfspand of uitbouw woning?

Heeft u een stuk grond gekocht in Amersfoort en wilt u daarop uw huis bouwen? Of wilt u juist een uitbouw van uw woning? Dan bent u bij ons bouwbedrijf aan het juiste adres. Wij voeren alle werkzaamheden op het vlak van verbouwen en bouwen in Amersfoort voor u uit. Ook renovatieprojecten behoren tot onze werkzaamheden. Hieronder vindt u een greep uit onze projecten:

  • Woningbouw
  • Appartementsbouw
  • Winkel- en showroomverbouwingen
  • Onderhoud bedrijfspand
  • Agrarische bouw
  • Ontwerpen, calculeren en vergunningen

Neem ook een kijkje bij onze afgeronde projecten. Zo krijgt u alvast een indruk van wat wij voor u kunnen betekenen.

Bouwbedrijf Amersfoort

Uw bouwbedrijf in Amersfoort

Wij zijn een jong en dynamisch bouwbedrijf en voeren regelmatig bouwprojecten uit in Amersfoort en omstreken. Bij ons werken enkel vakmensen die spijkers met koppen kunnen slaan. Hierdoor kunnen wij ons op zowel groot- als kleinschalige projecten richten. Dankzij onze platte organisatiestructuur met korte communicatielijnen kunnen wij snel schakelen en besluiten nemen.

Geen uitvoerder, maar één voorman

Om de korte lijnen te kunnen creëren, maken wij geen gebruik van uitvoerders. In plaats daarvan hebben wij op elke bouwplaats in Amersfoort (klein of groot) een voorman die zelf beslissingen neemt. Zo is er direct een antwoord op al uw vragen en bent u altijd op de hoogte van de voortgang.

Onze klanten vinden dit een van de belangrijkste pluspunten en blijven niets voor niets voor ons bouwbedrijf in Amersfoort kiezen. Bent u onze volgende tevreden klant?

Bouwbedrijf Amersfoort

Inbraakbeveiliging van uw woning of bedrijfspand

Naast het goed uitvoeren van de bouwwerkzaamheden is het ook zaak om al in een vroeg stadium te denken aan inbraakbeveiliging en huisbeveiliging. Wij zijn een erkend Politiekeurmerk bouwbedrijf, waardoor wij precies weten waar we om moeten letten en welke materialen we moeten gebruiken. Ook kunnen wij uw huidige woning of bedrijfspand in Amersfoort van A tot Z nalopen en controleren.

Vrijblijvend advies

Elk bouwproject is anders en vraagt om een advies op maat. Hierdoor kunnen wij u het beste in een persoonlijk gesprek informeren en adviseren over de mogelijkheden. Wij komen dan ook maar al te graag bij u langs. Neem snel telefonisch contact op via 0343-48020 of per e-mail: info@centraalbouw.nl. U heeft ook de mogelijkheid om het contactformulier in te vullen op onze website. Kiezen voor bouwbedrijf Centraal Bouw is kiezen voor het beste bouwbedrijf in Amersfoort!